Menu navegacion

Contactar amb Tot-Serveis

Tot Serveis Personalitzats
Pots posar-te en contacte amb Tot-Serveis per sol·licitar monitors d'acompanyament o servei de neteja al Prat de Llobregat, o per a qualsevol dubte o comentari a través dels següents mètodes o a través del formulari de contacte:

TOT-SERVEIS PERSONALITZATS
C. Joan Cirera i Pons, 9-11 local 3
El Prat de Llobregat, 08820 BARCELONA

Tel. 933 700 766 | Fax. 933 709 341
Mov. 677 032 176
totserveis@gmail.com
CONTACTA
Nom
Correu electrònic
Telèfon
Comentaris
Enviar
CONSENTIMENT PER TRACTAR LES DADES PERSONALS.
 
La comunicació de les seves dades serà objecte de tractament per part del Responsable del Tractament: Tot Serveis. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre d'acord al Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD),Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i altra normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals, sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

A qualsevol moment vostè pot exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, o si escau, a la limitació i/o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a Joan Cirera i Pons, 9-11 local 3, 08820, El Prat de Llobregat, Barcelona, Espanya, o mitjançant un email a totserveis@gmail.com.
 
SOL·LICITAR PRESSUPOST
ANAR Al FORMULARI
 
TREBALLA AMB NOSALTRES
Envia'ns les teves dades al costat del teu CV a la nostra adreça de correu electrònic i ens posarem en contacte amb tu.

totserveis@gmail.com
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
Registrar-se

... ...