Menu navegacion

Qui som

Tot Serveis Personalitzats
Creguem nostra empresa en 2002, intentant crear llocs de treball que permetessin conciliar la vida laboral i familiar del nostre personal i amb l'objectiu de cobrir algunes de les necessitats de la nostra localitat.
La nostra filosofia és oferir als nostres clients serveis de primera qualitat amb un personal qualificat, agradable i eficaç, sense oblidar la importància d'oferir qualitat al seu just preu.

Les dues sòcies de l'empresa, així com la majoria de les nostres treballadores som residents al Prat, la qual cosa facilita la solució ràpida a qualsevol eventualitat.

El nostre desig és aconseguir fer-nos mereixedors de la confiança dels nostres clients, oferint serveis de proximitat a la seva mesura amb personal estable assignat per a cada client i sense sorpreses.
CONTACTA
Nom
Correu electrònic
Telèfon
Comentaris

Enviar
D'acord amb l'establert per la Llei Orgànica 15/1999, li informem que les dades obtingudes d'aquest formulari seran incorporats a un fitxer automatitzat sota la responsabilitat de TOT SERVEIS PERSONALITZATS, S.L amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça Joan Cirera i Pons, 9-11 local 3 - 08820 El Prat de Llobregat, BARCELONA.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificats, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per a les finalitats esmentades.

L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula.
 
SOL·LICITAR PRESSUPOST
ANAR Al FORMULARI
 
TREBALLA AMB NOSALTRES
Envia'ns les teves dades al costat del teu CV a la nostra adreça de correu electrònic i ens posarem en contacte amb tu.

totserveis@gmail.com
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
Registrar-se

... ...