Menu navegacion

Qui som

Tot Serveis Personalitzats
Creguem nostra empresa en 2002, intentant crear llocs de treball que permetessin conciliar la vida laboral i familiar del nostre personal i amb l'objectiu de cobrir algunes de les necessitats de la nostra localitat.
La nostra filosofia és oferir als nostres clients serveis de primera qualitat amb un personal qualificat, agradable i eficaç, sense oblidar la importància d'oferir qualitat al seu just preu.

Les dues sòcies de l'empresa, així com la majoria de les nostres treballadores som residents al Prat, la qual cosa facilita la solució ràpida a qualsevol eventualitat.

El nostre desig és aconseguir fer-nos mereixedors de la confiança dels nostres clients, oferint serveis de proximitat a la seva mesura amb personal estable assignat per a cada client i sense sorpreses.
CONTACTA
Nom
Correu electrònic
Telèfon
Comentaris
Enviar
CONSENTIMENT PER TRACTAR LES DADES PERSONALS.
 
La comunicació de les seves dades serà objecte de tractament per part del Responsable del Tractament: Tot Serveis. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre d'acord al Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD),Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i altra normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals, sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

A qualsevol moment vostè pot exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, o si escau, a la limitació i/o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a Joan Cirera i Pons, 9-11 local 3, 08820, El Prat de Llobregat, Barcelona, Espanya, o mitjançant un email a totserveis@gmail.com.
 
SOL·LICITAR PRESSUPOST
ANAR Al FORMULARI
 
TREBALLA AMB NOSALTRES
Envia'ns les teves dades al costat del teu CV a la nostra adreça de correu electrònic i ens posarem en contacte amb tu.

totserveis@gmail.com
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
Registrar-se

... ...