Menu navegacion

Monitors de reforç

Servicios
Monitors infantils de reforç al Prat de Llobregat per a sortides o activitats.
Contacta amb nosaltres i sol·licita més informació sobre els monitors de reforç disponibles per a sortides i excursions o activitats extraescolars, menjadors, etc.
EL NOSTRE SERVEI
 
SOL·LICITA PRESSUPOST
Nom
Correu electrònic
Telèfon
Tipus de servei sol·licitat
Enviar
CONSENTIMENT PER TRACTAR LES DADES PERSONALS.
 
La comunicació de les seves dades serà objecte de tractament per part del Responsable del Tractament: Tot Serveis. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre d'acord al Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD),Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i altra normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals, sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

A qualsevol moment vostè pot exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, o si escau, a la limitació i/o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a Joan Cirera i Pons, 9-11 local 3, 08820, El Prat de Llobregat, Barcelona, Espanya, o mitjançant un email a totserveis@gmail.com.
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
Registrar-se

... ...